Защо да избера kiwibox?

Защото предлагаме най-качествените и грижовно подбрани сезонни плодове и ядки, а кой не обича да има наблизо свеж плод? 🙂 Вярваме в компаниите, които прегръщат идеята за здравословен начин на живот на работното място и насърчават този избор у служителите си.

Back to Index

Мога ли да откажа поръчката си през сайта на Kiwibox, след като вече съм я заявил?

В момента това не е възможно, но можете да ни пишете на hi@kiwibox.bg до 1 работен ден преди очакваната доставка, или да ни позвъните на +359 895 634100, за да канселирате поръчката си.

Back to Index

В кои часови рамки се доставя kiwibox?

Kiwibox извършва доставките си всеки делничен ден от 8:00-13:00 часа.

Back to Index

Какъв е срокът, в който мога да поръчам плодове за офиса или дома си?

Препоръчително е да поръчате поне 2 работни дни по-рано, за да можем да гарантираме перфектно качество и навременна доставка за вашия офис, но обработваме поръчки до 16:00 часа за следващия работен ден.

Back to Index

Необходимо ли е да връщам щайгата при следваща поръчка?

Kiwibox e социално отговорна компания и затова ние държим да използваме многократно кутиите (щайгите) с логото на kiwibox. Всяка кошница трябва да бъде върната при следваща поръчка. По този начин не само създаваме усмивки в офиса, но и опазваме околната среда. 

Ако сте направили заявка само веднъж, ние ще се погрижим да вземем кошницата обратно след предварителна уговорка.

Back to Index

Как да заплатя за моята kiwibox?

Можете да заплатите по банков път всяка седмица, или в края на месеца, при абониране. Ще изпратим фактурата ви по имейл, или по пощата, при желание.

Back to Index

Колко струва доставката на kiwibox до офиса ми?

Доставката до офиса ви е включена в цената на кутия kiwibox. За доставки извън София, ще изготвим отделна оферта, щом се свържете с нас.

Back to Index

Имам други въпроси?

За въпроси от всякакво естество, не се колебайте да ни пишете на hi@kiwibox.bg, или да се обадите на +359 895 634100.

Back to Index

Колко е дневната препоръчителна доза за хапване на плодове?

Препоръчително е ядене на до 2 плода на ден, като изключим малките плодове, като череши, ягоди или грозде, където мерителната единица е в грамове. Гликемичният индекс на плода също има значение за количеството фруктоза, което се усвоява.

Back to Index

Как избирате кои продукти да съдържа кутията?

Стараем се внимателно да подбираме най-добрите плодове за сезона, но ако ни споделите какво конкретно ви се хапва, ще предложим удачен за вас вариант.

Back to Index

Мога ли да избера сам своята kiwibox?

Да, разбира се, свържете се с нас за уточнение и ние ще изготвим подходяща за компанията ви оферта. Ще махнем плодовете, които не обичате и ще добавим тези, които екипът ви предпочита.

Back to Index

Откъде идват плодовете в kiwibox?

Плодовете, които подбираме, идват от различни краища на България, като работим както с производители, така и с някои местни магазини. Грижим се да получавате най-свежата и сочна продукция за сезона.

Back to Index

Каква е трайността на плодовете?

Различните плодове имат различен срок на годност. Ябълките, бананите и портокалите могат да издържат до 1 седмица на стайна температура, докато малините, ягодите и черешите трябва да бъдат консумирани възможно най-скоро, тъй като трайността им е до 2 дни.

Back to Index