Как ни хрумна?

Може би е редно да започнем с това защо всъщност решихме да създадем kiwibox. Съвсем не беше случайно, зароди се на пътешествие в Нова Зеландия и оттам kiwibox си спечели името чрез прочутата птичка киви. Докато обикаляхме по работа местните споделени офис пространства, бяхме впечатлени от факта, че във всеки един от тях имаше кутии, преливащи от разнообразни тропически плодове. Хората, които работеха там, не посягаха към така познатите ни машини за закуски, защото винаги имаха достъп до пресни плодове и ядки.

Мислехме си колко щеше да е хубаво и в нашите офиси да има регулярно свежи сезонни плодове, защото ни беше омръзнало да ядем солети, вафли и медени линцери. Поразтърсихме се дали подобна услуга се предлага в България, но установихме, че и в компаниите, в които работим, тази задача обикновено се поема от офис администратора, или от специалиста по човешки ресурси. Като човек, който е бил от другата страна, знам колко е сложно да създадеш работеща система за социални придобивки и да направиш служителите си щастливи, а kiwibox би могло да бъде едно чудесно допълнение към офиса ви.

Помислихме си – а защо да не създадем услуга, която да предоставя регулярна свежа доставка на кутии с плодове за офисите, колкото е нужно и когато е удобно за клиента? Всеки служител би се зарадвал на свеж плод или пресни ядки, а ние, от своя страна, искаме да се погрижим те да бъдат внимателно подбрани. 

Кои сме ние?

Ние сме трима приятели, които наистина обичат добрата храна и ѝ се наслаждават, колкото може по-често. И понеже толкова много я ценим, искаме и хората около нас да я ценят и да се грижат за себе си, но не само у дома, или във фитнеса – с kiwibox става възможно да го правите и на работното си място.

Освен всичко смятаме, че е чудесна идея да предоставяме редовно полезна информация за здравословния лайфстайл, за интересни и лесни рецепти, които можете да направите дори на крак и като цяло – за добрия балансиран живот. Следвайте ни в нашия блог, където ще ви държим в течение как да бъдете по-здрави, по-усмихнати и най-важното-по-продуктивни.

Прекрасен ден и до скоро,

Тeam kiwibox